<!-- [et_pb_line_break_holder] --><div class="jrbox1"><a class="jrba1" href="https://onasos.gr/sintages/"></a></div><!-- [et_pb_line_break_holder] --><div class="jrbox2"><a class="jrba2" href="https://onasos.gr/to-ergastiri-mas/"></a></div><!-- [et_pb_line_break_holder] --><div class="jrbox3"><a class="jrba3" href="https://onasos.gr/products/"></a></div><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Για το Χριστουγεννιάτικο – Πρωτοχρονιάτικο αλλά και Πασχαλινό τραπέζι σας προσφέρουμε ποικιλίες γεύσεων όπως:

8 διαφορετικά ρολά χοιρινά γεμιστά

4 διαφορετικά ρολά κοτόπουλο γεμιστά

2 διαφορετικά ρολά γαλοπούλα γεμιστά

2 διαφορετικά ρολά κοκόρι γεμιστά

Η Ιστορία μας …

 

nasos-istoriaΗ δική μας ιστορία ξεκινάει το 1920, με τον Απόστολο Σπύρου, έναν από τους μεγαλύτερους κτηνοτρόφους της Θεσπρωτίας, να έχει στην κατοχή του ζώα ελευθέρας βοσκής (αγελάδες, πρόβατα, γίδια). 

Το 1942 εκτελείται από τους Γερμανούς στις φυλακές Ιωαννίνων και οι δυο του γιοί Ερμογένης (Ζένης) και Θεοχάρης (Χάρης) αναλαμβάνουν την οικογενειακή επιχείρηση του πατέρα τους.

Το 1958 ο Ερμογένης Σπύρου ανοίγει ένα από τα πρώτα κρεοπωλεία της περιοχής και την δεκαετία του 60 δημιουργεί μία από τις πρώτες άρτιες αγροκτηνοτροφικές μονάδες στην Ήπειρο.

Από τότε πέρασαν αρκετές δεκαετίες στις οποίες η οικογένεια μας καθιερώθηκε στην τέχνη του κρέατος.

Η δυο γιοί της οικογένειας του Ερμογένη Σπύρου κληρονόμησαν τις γνώσεις, την αγάπη, το μεράκι και την συνταγή για το νόστιμο κρέας. Ο Απόστολος παραμένει στο Μαργαρίτι Θεσπρωτίας συνεχίζοντας και αναπτύσσοντας μέχρι και σήμερα μια πρότυπη αγροκτηνοτροφική μονάδα, καθώς επίσης και το κρεοπωλείο του πατέρα του.

Ο Νάσος έκανε τα πρώτα βήματά του δίπλα στον πατέρα του και τον αδερφό του. Θέλοντας όμως να εμπλουτίσει και να διευρύνει τις γνώσεις και την εμπειρία του για το κρέας, ασχολήθηκε με τον τομέα της μαγειρικής. Η πολυετής του θητεία ως σεφ του δίνει την δυνατότητα να παράγει με το κρέας ποικίλους γευστικούς συνδυασμούς.

Η γαλούχηση της οικογένειας μας στο ποιοτικό κρέας έδωσε το έναυσμα σε μας τους μεταγενέστερους να συνεχίσουμε την παράδοση. Σήμερα προσφέρουμε στην νοικοκυρά τις λύσεις για το καθημερινό της τραπέζι με πολλές νοστιμιές και ποικίλες γεύσεις. Τώρα έχετε τον σεφ στην κουζίνα σας.