Προϊόντα

Στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε ελληνικά κρέατα άριστης ποιότητας, πουλερικά, γουρουνοπούλα και μεγάλη ποικιλία σε χειροποίητα παρασκευάσματα.

ΝΩΠΑ ΚΡΕΑΤΑ

Στο κρεοπωλείο μας επιλέγουμε τα κρέατα  με έναν αυστηρό εκλεπτυσμένο τρόπο, δίνοντας προτεραιότητα σε τοπικούς παραγωγούς που μοιράζονται το ίδιο πάθος για την ποιοτική εκτροφή όπως κι εμείς. Ελάτε να επιλέξετε άριστης ποιότητας ελληνικά κρέατα μοσχάρια, μοσχάρια γάλακτος και χοιρινά κάνοντας το γεύμα σας ξεχωριστό.

!

ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ

Ανακαλύψτε στην κατηγορία πουλερικά την αυθεντική γεύση πουλερικών κρεάτων. Μεγάλη ποικιλία σε ποιοτικά και αγνά κοτόπουλα, γαλοπούλες από την Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης και κοκόρια ελευθέρας βοσκής. Με την ποιότητα μας και την εξυπηρέτησή μας, σας υποσχόμαστε μια εκλεκτή εμπειρία κρέατος .

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ

Στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε χειροποίητα παρασκευάσματα μεγάλης ποικιλίας, τόσο στο είδος κρέατος, όσο και στην παρασκευή του. Δημιουργούμε με βάση το κρέας, το οποίο γνωρίζουμε και αγαπάμε, νοστιμιές που εντυπωσιάζουν μικρούς και μεγάλους.

ΔΙΑΦΟΡΑ

Στην κατηγορία διάφορα του κρεοπωλείου μας θα βρείτε ποικιλία σε κρέατα που ανήκουν στα κυνήγια, όπως γουρουνοπούλα, κουνέλια κ.α. Το κυνήγι είναι κρέας με ιδιαίτερα αρώματα και για να μαγειρευτεί σωστά πρέπει πρώτα να μαριναριστεί.

 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ 

Κοντοσούβλι Χοιρινό (για τον φούρνο),Κοντοσούβλι Κοτόπουλο (για τον φούρνο), Κοκορέτσι (φούρνου), Κοκορέτσι (σούβλας), Σπληνάντερο (φούρνου), Σπληνάντερο (σούβλας), Γαρδουμπάκια (φούρνου & σούβλας), Μπιφτέκι γεμιστό, Μπιφτέκι Burger, Κοτόπουλο σουβλάκι, Χοιρινό σουβλάκι, Σουβλάκι κοτομπέικον, Κεμπάπ, Σνίτσελ κοτόπουλο, Σνίτσελ χοιρινό, Ρολό κοτόπουλο, Κοτόπουλο μαριναρισμένο, Μπομπάρι, Τηγανιά κοτόπουλο σε διάφορες γεύσεις, Τηγανιά χοιρινή σε διάφορες γεύσεις,
Λουκάνικο χωριάτικο, Λουκάνικο Μετσόβου